Hundeturer i sompen

Sommervarmen begynner sakte å slippe taket, mens høsten begynner sitt inntog. Nattekulda er fortsatt noe fraværende, men forleden morgen ble jeg hoppende glad når jeg så at vannskålene var frosset når jeg kom ut i hundegården på morgenen, spesielle gleder for en hundekjører. Høstfargene kommer sakte men sikkert om dagene, og vi begynner snart med høsttreningen av hundene.

Inntil videre brukes dagene her i Alaska til små forberedelser, og turer i sompen. Potesokker og linesett sees over og fikses, og spannet mitt får løpe fritt rundt i sompen å leke. En herlig måte å bli kjent med hundene, få kontakt og gjøre noe gøy for hundene.

Ellers har de siste dagene vært opptatt med bryllupet til Jake og Robin. Selve dagen var helt fantastisk, veldig morsomt og koselig bryllup. Ringbæreren ble dratt ned på slede av Fedda (pensjonist, nå hushund), og når John (Baker) under vielsen spør om noen har noe imot dette giftemålet, bjeffer Solomon (kennelens kjendis og topphund) høyt to ganger. På bryllup og ellers møter jeg mange erfarne kjørere, så prøver så godt jeg kan å stille spørsmål og få tips til sesongen og Yukon Quest.